Nasze porady

Pracując przy różnych realizacjach i kontaktując się z różnymi klientami oraz rozwiązując wiele problemów, z którymi zgłaszali się do nas inwestorzy, nabraliśmy pewnego doświadczenia, którym po krótce chcielibyśmy się z Państwem podzielić, aby zwrócić uwagę na pewne aspekty podczas realizacji oraz by ułatwić Państwu otwieranie własnego biznesu, czy to w gastronomii czy w handlu.

 

1. Sugerujemy zaczęcie inwestycji od dobrego, gruntownego planowania zarówno budynku, jak również i technologii pracy tak by praca w nim była miła, nieuciążliwa, a przy tym i efektywna.

2. Zalecamy korzystanie z usług firm, które znają się na gastronomii czy handlu, a niekorzystanie z pomocy architektów przy planowaniu technologii kuchni. Należy oddzielić kompetencje tych dwóch instytucji.

3. Prosimy zwracać uwagę na jakość kupowanych produktów, ich pochodzenie oraz opiekę posprzedażową danej firmy, tak aby nasze pieniądze były dobrze wydane i procentowały w przyszłości, a nie aby były tylko wydane. Nie wolno sugerować się tylko najniższą ceną przy otwieraniu gastronomii czy sklepu.

4. Więcej porad pojawi się już wkrótce.

 

Używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Szczegóły znajdziesz w Polityka plików cookieZamknij