Urządzenia grzewcze

LINIA 600

linia600 Linia 600 znajdzie zastosowanie w małej i średniej gastronomii. Urządzenia z tej linii przeznaczone są do kuchni w których wydaje się do 100 dań.

 


LINIA 700

linia-700 Linia 700 jest idealnym rozwiązaniem do gastronomii wydających do 300 dań. Przy tego typu działalności kładziemy nacisk na technologię o dużych możliwościach, gdyż charakteryzuje się nierównomiernym obciążeniem. Ułożenie kuchni z modułów tej serii gwarantuje zarówno skuteczne i przyjemne przygotowanie szybkich potraw jak i gotowych dań.

 
LINIA 900

 

linia-900 Wydajność to około 500 posiłków dziennie. Szkoły, szpitale, więzienia, domy opieki społecznej, jednostki wojskowe itp.
W tych obiektach w czasie największego obciążenia produkcja może dochodzić do 500 wydawanych potraw. W tym celu ważne jest , aby dostosować technologicznie wyposażenie kuchni z naciskiem na maksymalne wykorzystanie urządzeń.


Urządzenia wolnostojące

 

urzadzenia-wolnostojace W tej kategorii znajdą Państwo urządzenia gastronomiczne takie jak: taborety, kotły, kuchnie gastronomiczne i patelnie uchylne. Zapraszamy do składania zapytań.
Używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Szczegóły znajdziesz w Polityka plików cookieZamknij